יום שלישי, 14 ביולי 2015

מתכון לדניס מטוגן עם צ'יפס


פיש אנד צ'יפס זה הכי טעים !
ודניס מטוגן זה עוד יותר טעים, דג בשרני
ובבשר שלו יש משהו שומני שהופך את הדג
לעוד יותר טעים, מתכון פשוט וקל
שאפשר להכין בצ'יק צ'אק.

מצרכים:
קילו דניס
פלפל שחור גרוס
מלח
5 תפוחי אדמה חתוכים לרצועות
לימון פרוס להתיז מעל למי שאוהב.







אופן ההכנה :

1- ראשית נחמם שמן על אש גבוהה במחבט, אנו לוקחים את הדגים ועל אחד אחד מפזרים מלח ופלפל שחור
גרוס משני הצדדים, ברגע שהשמן חם מניחים את הדניסים על המחבט ומטגנים מכל צד על אש בינונית משהו כמו 7 דק' כל צד.

2- אם הדג לא שחום ניתן להעלות את הגז לאש גבוהה יותר ולהשחים משני הצדדים, לאחר שטיגנו 7 דק' מכל צד נסיר מהאש לצלחת וככה נעשה את כל הדגים.

3- אני מטגנת בצ'יפסר אבל למי שאין לוקחים מחבט ומחממים שמן עמוק משהו כמו 1/3 בקבוק שמן, זוקים צ'יפס אחד וברגע שבועות מקיפות אותו השמן חם וניתן לשפוך את כל הצ'יפסים שלנו לטגן עד להשחמה, להוציא מהגז לצלחת לפזר מלח מעל.
מסרים את הדניס בצלחת עם פרוסות לימון שתתיזו מעל מתכון הכי קל הכי פשוט בעולם והכי הכי טעים.

שיהיה בתיאבון :)


אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

טופס יצירת קשר

שם

אימייל *

הודעה *

עוד מתכונים :