מצרכים :
2 חבילות ביסקוויטים לוטוס הגדולים כמו בתמונה
קערית חלב
שמנת 500 מ"ל להקצפה
חבילה אינסטנט פודינג וניל
1/4 כוס סוכר
גבינה לבנה של תנובה 250 גרם
אופן ההכנה
:
1- לתבנית כמו בתמונה למטה ניקח קערית עם חלב וניפתח את הביסקוויטים
לוטוס שלנו, נטבול ביסקוייט, ביסקוייט אחד אחד בחלב ונניח שכבה אחת אחידה של עוגיות
לוטוס בתחתית
2- כעת נכין את הקצפת, נשפוך לקערת המיקסר את השמנת, הסוכר והפודינג וניל
ונקציף, ברגע שהקצפת תהיה סמיכה ויפה נכניס לתוכנה את הגבינה הלבנה ונקציף עוד
כשתי דקות, כעת נשתמש בחצי מהקצפת, כעת נמרח שכבה של קצפת על הביסקוויטים שהנחנו בתחתית
התבנית.
3- כעת נניח עוד שכבה של ביסקוויטים כפי שעשינו מקודם נטבול בחלב ונניח
שכבה אחידה ושוב נמרח את השכבת קצפת שנותרה מעל הלוטוס שלנו
4- לקישוט מהביסקוויטים שנותרו ניתן לגרד בפומפייה 2 עוגיות לוטוס מעל שיהיה
יפה ולהניח ביסקוויט באמצע, להשאיר 3 שעות בקירור לפחות לפני אכילה
זה לא רק נראה טעים, זה מאוד טעים זו לא עוגת ביסקוויטים רגילה אלא
עוגה עם טעם נדיר של הכרמל של הלוטוס בשילוב עם הקצפת ממש ממש טעים תנסו לא
תתאכזבו !
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה