מיכל 500 מ"ל שמנת להקצפה של תנובה
1/2 כוס סוכר
1 אינסטנט פודינג וניל
500 גרם גבינה לבנה
חבילת אוריאו חתוכה לקוביות
חבילת אוריאו חתוכה לקוביות
לקישוט:
שוקולד מריר פרה
שוקולד מריר פרה
חתיכות אוריאו שחתכנו ביד או עם סכין
אופן ההכנה :
1- נקח קערית של מיקסר ונשפוך את תוך המיקסר את 2 מיכלי שמנת מתוקה עם הסוכר והפודינג וניל ונקציף את זה במיקסר עד לקבלת קצף סמיך
2- לאחר קבלת קצף סמיך נשפוף את ה 500 גרם גבינה לתוך הקצף שלנו ונקציף עוד דקה בדיוק לא להקציף יותר מדי !!!
3- את החבילת אוריאו החתוך נשפוך לתוך המלית שלנו העוגה המסימה :) ונקפל לאט לאט עד שכל העוגיות יהיו בפנים
4- נכניס למקפיא ל 40 /50 דק' אחרי שהעוגה שלנו קופאת נכין את השוקולד ניקח סיר נחתוך לקוביות שוקולד נוסיף מעט חלב ונמיס את השוקולד נניח לו להתקרר 10 דק' ונשפוך מעל העוגה לקישוט נוסיף עוד כמה חתיכות אוריאו
נשמור כל הלילה בקירור ויש לנו עוגה מדהימה
בתיאבון !
4- נכניס למקפיא ל 40 /50 דק' אחרי שהעוגה שלנו קופאת נכין את השוקולד ניקח סיר נחתוך לקוביות שוקולד נוסיף מעט חלב ונמיס את השוקולד נניח לו להתקרר 10 דק' ונשפוך מעל העוגה לקישוט נוסיף עוד כמה חתיכות אוריאו
נשמור כל הלילה בקירור ויש לנו עוגה מדהימה
בתיאבון !
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה