וזה מתכון פשוט וקל של העצלנים ועכשיו תבינו למה אני אומרת עצלנים להכנת
בראוניס שוקולד מהממם שאגב יוצא מדהים תנסו אותי !
מצרכים לבסיס :
4 ביצים
כוס וחצי חלב
שוקולד מריר שהומס
1/2 כוס שמן
אגוזים מלך
לקרם למעלה :
250 מ"ל ששמנת להצפה
1/4 כוס סוכר
אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב
קקאו לפיזור
אופן ההכנה:
1- מחממים תנור ל 180 מעלות חום
2- לוקחים קערה ולתוך קערה שופכים את כל המצרים לבסיס חוץ מאגוזי המלך,
כולל הקופסה שלנו ומקציפים כ-5-10 דק', לאחר מכן ניקח תבנית כמו בתמונה ונשפוך
לתוכה את התערובת שלנו
3- נפזר את אגוזי המלך מעל התערובת שנמצאת בתבנית, נכניס לתנור ל 40 דק'
נבדוק עם קיסם אם הבסיס מוכן אם הקיסם יצא חלק נוציא את הבסיס שלנו נניח לו 20 דק'
להתקרר
4- בנתיים נקח את המצרכים לקרם למעלה נשפוך אותך לתוך קערה ונקציף בערך
10 דק' עד לקבלת קצפת אחידה נפזר מעל הבסיס ומעל הקצפת נפזר קצת קקאו למראה יפה של
הבראוניז זהו זה הכל ! קל נכון ?
אם הכנתם ספרו לי איך לכן ואם יש לכן מתכון
טוב לבראוניז שוקולד שיצא לכם מדהים אשמח לשמוע עליו J
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה