
4 גמבות גדולות ויפות
3 שיני שום
2 כפות
1/2 כף שמן 1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
אופן ההכנה :
נחמם תנור ל- 250 מעלות נכניס לתוכו את הגמבות למשך כחצי שעה
לאחר מכן כאשר הגמבות מוכנות (נוכל לבדוק זאת במזלג) נקלף את הקליפה
ונחתוך לרצועות את הגמבה נחתוך את השום לחתיכות גסות, נשפוך לתוך קערית
יחד את הגמבה השום ונוסיף את שאר המצרכים נערבב היטב ונקבל
סלט גמבה אפויה היא מהממת לערב שישי אני כל הזמן עושה אותה
תהנו ;)
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה