יום חמישי, 14 במאי 2015

מתכון למטבוחה


מצרכים:
2 ק"ג עגבניות תמר
7 שיני שום
2 פלפלים ירוקים חריפים
1/4 כוס שמן
1/4 כף מלח
2 כפות פפריקה גדושות

אופן ההכנה :

ראשית נשטוף את העגבניות, לאחר מכן נניח את העגבניות
בתוך סיר עם מים חמים ונרתיח על הגז כ 25 דק'.
הסירו מהגז וחכו שהעגבניות יתקררו, אחרי שהעגבניות
יתקררו כעת ניתן לקלף את קליפת העגבניות, הסירו את הקליפה
מהעגבנייה בעדינות.

אחרי שקילפנו את כל העגבניות כעת נותר לקצוץ אותם ולהניח בקערה בצד.
כעת קחו מחבט עמוק וחממו אותו על הגז עם רבע כוס שמן.
יש לרצוץ את הפלפלים ולכתוש את השום והניח על המחבט עם השמן,
לחכות עד להשחמה ולהוסיף למחבט את העגבניות הקצוצות שעברו בישול.
כעת יש לשפוך את המלח והפפריקה לתוך המחבט העמוק ולערבב יחד
 עם כל הרכיבים בסיר.
בישול של שעתיים וחצי, תוך כדי שהמטבוחה מתבשלת יש לערבב
אותה כל 15-20 דק' לאחר שעתיים במידה וכל הנוזלים של התאדו
ונוצרה לנו מטבוחה סמיכה יפה ובייחוד טעימה יש להסיר מהאש
מוכן : )

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

טופס יצירת קשר

שם

אימייל *

הודעה *

עוד מתכונים :