יום שלישי, 24 במרץ 2015

מתכון לדג מרוקאי עם חומוס/ פול



אהלן חברים יקרים אז יום שישי ופתח וכמו שאתם יודעים אצלי יום שישי בלי דגים, זה כמו לא יום שישי חובה להכין דגים לערב שבת הריח שלהם מדהיםם והטעם עוד יותר מהמם !!
אז אני הולכת לתת לכם את המתכון הסודי של הדגים שלי היום יאלה תוציאו מצריכים יאלה לעבודה !!























מצרכים:
חבילה של1 ק"ג דג לפי בחירתכם (טונה/דניס/סלומון וכו'..) אני כל שבוע אוהבת לגוון :)
2 פלפל ירוק
6 שיני שום
חצי חבילת כוסברה
2 גמבות
1 פחית שימורי חומוס של יכין / פול של סנפרוסט קפור
1/2 כפית מלח
1/2 כפית כורכום
1/2 כפית מרק עוף
1/2 כפית כמון
1/3 כפית פלפל שחור
1/2 כף תבלין לדג
2 כפות גדושות של פפריקה
1כוס שמן

אופן ההכנה:
1- נשרה את ה- 1 ק"ג דגים בלימון מלח ומים למשך חצי שעה

2- נקצוץ את החצי חבילת כוסברה,ונחתוך לרצועות את 2 הגמבות 2פלפל ירוק ו6 שיני שום.

3- נפתח את החומוס בשימורים נשטוף אותו במים, ונניח את החומס בסיר יחד עם הגמבה, פלפל שום וכוסברה
עם 4 כפות שמן ונטגן כ- 5 דק'.

4-נוסיף מעל החומוס והירקות את המלח, כורכום, מרק עוף, כמון, פלפל שחור ותבלין לדג (עוד לא נשים את הפפקריקה ) ונטגן עוד 5 דקות.

5- נוסיף כוס מים לתוך הסיר ונכסה עד שירתח, כאשר רותח נוסיף את הדגים מעל התערובת שלנו ונכסה שוב.

6- בנתיים נכין את השמן והפפריקה ניקח 2 כפות גדושות של פפריקה ונערבב את זה יחד עם כוס השמן, נפתח את הסיר ונשפוך מעל הדגים את השמן והפפריקה , נבשל כ-15 דק' ומוכן בתאבון :)

אם הכנתם ספרו לי איך היה?
 את המתכון הזה לא ציפיתי שאני יחשוף ככה אבל אני חייבת שתבשלו כדי שתבינו איזה דבר טעים זה
יאלה נתראה כאן במתכון הבא :)




אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

טופס יצירת קשר

שם

אימייל *

הודעה *

עוד מתכונים :