מתכון לחזה עוף ממולא כבד :
ואו וזה פשוט מעדן מדהים, אתם חייבים להכין !
מצרכים :
1 ק"ג שניצל פרוס חתוך דק
300 גרם כבד נקי
פירורי לחם
1בצל לבן
1 ביצה
2כפות שמן
1/2 כף פפריקה
1/4 כפית פלפל שחור
1/4 כפית מרק עוף
1/4 כפית מלח
1/3 כפית כמון
1/4 כפית כורכום
אופן ההכנה:
1- בצלחות בצד נכין את הביצה נשקשק ופירורי הלחם ונניח בצד
2- נתחיל בצליית הכבד על הגז באש בכלי לצליית הכבד
3-נגרד את הבצל הלבן במגרדת ונטגן אותו עם 2 כפות שמן, נקצוץ את הכבד ונוסיף אותו מעל הבצל, נשפוך את כל התבלינים לכבד הקצוץ והבצל ונטגן בערף 15 דק' על אש גבוהה
4-נסיר מהאש לאחר מכן ונפתח את החזה עוף שלנו על קרש חיתוך, נמלא ממש במרכז את הכבד הקצוץ ומהשפיץ מהסוף של החזה נגלגל את החזה עוף.
5-קיבלנו רול כזה של חזה ממולא בכבד נתבול אותו בביצה ופירורי לחם ונטגן בשמן עמוק 15 דק' בערך נהפוך כל הזמן עד שהחזה יהיה מוכן.
נסיר מהאש ומוכן הרול שלנו הממולא תענוג ממש ממש טעים :)
אני מציעה לכם להוסיף רוטב פטריות מעל כמו שהכנתי הוא ממש מוסיף לזה וקל להכנה
אני קניתי פטריות שמפניון חתוכות כבר לבשל את זה עם חצי כוס מים חצי כוס שמן מלח פלפל שחור אבקת מרק פטריות ויוצא תענוג!!
בתאבון נפגש כאן במתכון הבא !
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה