עוגת פררו רושה זו עוגה מדהימה 2 שכבות עגולה נראית טוב וטעימה מאוד
בואו נצא לדרך
מצרכים לבסיס:
2 כוסות קמח
2 אבקת אפיה
1 כוס שמן
1 כוס סוכר
1 כוס חלב
5 ביצים
למילוי :
שמנת להקצפה 250 מ"ל (למי שרוצה להשים בצד לקישוט כמו בתמונה
תשימו טיפה בצד לשכבה העליונה.)
1/4 כוס סוכר
פודינג שוקולד
לציפוי :
1 שוקולד מריר
1/4 כוס שמנת להקצפה
חבילת פררו רושה הקטנה
קוקוס לסביב העוגה
אופן ההכנה :
1-
מחממים
תנור ל180 מעלות, בקערה שופכים את כל המצרכים לבסיס הסדר לא משנה אני פשוט שופכת
ככה הכל וזה יוצא מאה אחוז, ומקציפים כ 10 דקות עד לבסיס אחיד בלי גושים.
2- לוקחים 2 תבניות חד פעמיות עגולות ואת התערובת מחלקים לשניהם, מכניסים
תבנית תבנית כל אחת חצי שעה לתנור שחומם מראש עד לסיום אפיית הבסיס בודקים עם
קיסם.
3-
כעת נניח
את הבסיסים בצד שיתקררו. ונכין את המילוי ניקח קערית מיקסר ושוב נשפוך את כל
המצרכים לקערית חוץ מהפודינג שוקולד ונקציף 10 דק' עד לקבלת קצפת סמיכה אוורירית
ויפה, נשים קצת בצד מהקצפת הלבנה לקישוט. וכעת נוסיף את הפודינג שוקולד נקציף עוד
כ-5 דק' מוכן !
4- נשפוך את המילוי על הבסיס ה-1 ונכסה על הבסיס ה-1 את השני.
5-
כעת נמיס
את השוקולד מריק שלנו יחד עם 1/4 כוס שמנת על הגז ונקבל גאנש שוקולד מדהים.
6- נשפוך את הגאנש על הבסיס השני ככה מלמעלה, נניח לו 5 דק' להתקרר ואז
ניקח שקית זילוף ונעטר מסביב על בסיס העוגה מאת הקצפת שהשארנו בצד.
7-
כעת נפזר
על העיטורים מהוניל שלנו את הפררו רושה אל דאגה הקצפת מחזיקה את הכדורי פררו שלנו.
ועכשיו מסביב לכל הבסיסים נקח קוקוס ונפזר העוגה שלנו מושלמת ואגב טעימה J
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה