יום חמישי, 11 בדצמבר 2014

מתכון לעוגת ביסקוויטים יצירתית

אז מה שלומכם היום ? איזה יום יפה !!
היום אני אתן לכם מתכון לעוגת ביסקוויטים שאני מכינה אותה לשבת והאורחים משתגעים עלייה עד כדי כך שלא נישאר ממנה פירור. היא נראית מדהים נכון ? אבל מבטיחה שהיא לא רק נראית היא גם ממש טעימה !!
יאלה לעבודה ! – החומרים למתכון הוא ל 2 תבנית כמו בתמונה

מצרכים :

3 חבילות ביסקוויט פתיבר
1 מיכל שמנת להקצפה 250 מ"ל
2 כוסות חלב
1/3 כוס סוכר
1/2 כפית נס קפה
1 אינסטנט פודינג וניל
1 חבילת שוקולד לבן מגורד במגרדת
1/2 חבילת שוקולד מריר מומס

אופן ההכנה :
1- ראשית נכין את הקצפת –ניקח קערה נשפוך לתוכה כוס חלב, שופכים את המיכל שמנת להקצפה, פודינג וניל, 1/3 כוס סוכר נקציף כ- 15-10 דק' עד למרקם של קצפת סמיכה ( כדי לדעת האם הקצפת מוכנה כאשר תרימו את המיקסר תיראו בקצה המיקסר סימן של שפיץ ואז תדעו שהקצפת מוכנה ב100% ) נשמור בצד כ- 1/2 כוס קצפת לקישוט

2- ניקח 1/2 חבילת שוקולד מריר נמיס אותו ונערבב אותו יחד עם ה1/2 כוס קצפת ששמנו בצד לקישוט, נניח בצד.
   
3- נשפוך כוס חלב לקערית קטנה ונערבב את הכוס חלב יחד עם חצי כפית קפה נמס של אוסם

4- נטבול את הביסקוויטים בחלב והנס ונסדר 2 שכבות של ביסקוויט בתחתית התבנית ניקח את הקצפת (הלבנה) שהכנו נשפוך שכבה של קצפת מכל הביסקוויטים
     
5- נטבול שוב את הביסקוויטים בחלב והנס והפעם נסדר שכבה 1 של ביסקוויטים מעל הקצפת ושוב ונשפוך עוד שכבה נוספת של הקצפת הלבנה

   6- ניקח את הקצפת החומה שיצאה לנו עם 1/2 כוס קצפת ו1/2 כוס חבילת שוקולד מריר שהכנו ועם כפית / מזלף נזלף קו ישר לקישוט מעל העוגה כמו בתמונה, ואפשר לשחק עם כפית ולעשות כל מיני שפיצים כאלה בצד כמו שעשיתי עם הכפית זה סתם כזה ליופי J

    7-ניקח את החבילת שוקולד לבן שגירדנו כבר במגרדת ונשפוך אותו מעל העוגות היפות שלנו, הוספתי גם קצת ביסוויט מפורר באחת מהתבניות כמו שאתם רואים ;) סתם ליופי וזה יצא לנו גם יפה וגם טעים!!

אם הכנתם ספרו לי איך יצא והאם האורחים שלכם אהבו את זה ?

   כאן במתכון הבא שירן J
















אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה

טופס יצירת קשר

שם

אימייל *

הודעה *

עוד מתכונים :